Real Casino

Spela gratis poker online – utforska fördelarna med freerolls!

 

I takt med den tuffa konkurrensen bland pokersidor har alternativen och möjligheterna blivit fler, åtminstone utifrån pokerspelarnas perspektiv. Som pokerspelare och framförallt nybörjare behöver du inte längre oroa dig för att sätta in pengar på pokerrum som du kanske inte kommer gilla. Fördelen med den utbredda konkurrensen är att du kan prova dig fram gratis och testa de olika spelutbuden och pokersidorna helt kostnadsfritt. Den vanligaste metoden att utforska en pokersajt på är genom så kallade frirullar, även kända som freerolls på engelska. Det är en underhållande spelform där du tillåts spela poker gratis.
I den här guiden får du ta del av information som guidar dig till de bästa frirullarna på nätet. Du får även tips och rekommendationer på var du kan spela gratis poker. Om du redan känner till hur frirullar och gratis poker fungerar så kan du hoppa direkt till vår topplista och utforska de olika pokerrummen som erbjuder gratis poker.

När du väljer ett rum kommer du behöva registrera dig. Registreringen tar bara någon minut och är helt kostnadsfri. Du behöver alltså inte betala för något. Se bara till att du har en giltig e-postadress så att du kan verifiera ditt konto.

Så fungerar frirullar
I en dynamisk värld som ständigt förändras kan ekonomin bli lidande väldigt snabbt. Förutsättningarna i EU ser olika ut beroende på vilket land man bor i. Och för att kompensera detta har de olika spelbolagen introducerat frirullar, främst för att locka till sig nya spelare till sina pokersidor.
Vi har länge undersökt, analyserat och provat de alternativ som finns, och på den här sidan har vi listat några av de bästa sidorna där du kan spela gratis poker.

I vår undersökning har vi tagit hänsyn olika bedömningsfaktorer såsom antalet freerolls men också värdet, dvs. det värde spelarna får ut av att registrera sig på sidan.

Anledningen till att de flesta nybörjare, men också erfarna spelare, registrerar sig på frirullar är att man får möjlighet att träna upp sina pokerfärdigheter och samtidigt vinna pengar. Summorna brukar vanligtvis inte vara så stora när man deltar i freerolls, men man får inte glömma bort att det inte finns några insättningskrav. Du kan alltså tjäna pengar även om du inte gör en fysisk insättning efter din registrering. Det är aldrig fel med gratispengar.

Registrerar du dig på en ny pokersida genom PokerListings så kan du också räkna med att spela poker gratis på nätet. Du får ta del av en rad spännande freerolls och många andra kampanjerbjudanden. Det är inte heller uteslutet att du får vara med och tävla om biljetter till utlandsturneringar.

2005 introducerade vi vår allra första gratisturnering i poker. Sedan dess har prispotterna i frirullarna ökat med över sex miljoner dollar.

Om du vill spela poker gratis och ta del av frirullarna så kan det vara bra att känna till de nätverk som många pokerrum samarbetar med. I dessa nätverk brukar pokerrummen samverka och dela på frirullarna mellan sig. Dock finns det enstaka freerolls som är exklusivt reserverade för de enskilda pokerrummen. I vår topplista på sidan finner du några av de absolut bästa pokersidorna på nätet som erbjuder gratis poker.
Spela gratis poker på nätet utan att ta några risker
Anser du dig själv vara en nybörjare på poker och i behov av att utveckla ditt pokerspel så kan det vara bra att börja med pokerrum som saknar insättningskrav. Då slipper du också risken att förlora pengar.

Är du inte helt säker på hur spelet och dess regler så rekommenderar vi att du börjar med frirullarna. Dessa kan ses som turneringar utan startavgifter, dvs. gratis poker. Det enda du behöver göra är att klicka på en av de tillgängliga turneringarna och vänta på att den ska starta.

För att delta i en sådan turnering behöver du varken köpa buy-in eller göra en insättning. Dock har du fortfarande chans att spela och vinna riktiga pengar.

Vinstsummorna är i jämförelse med andra events ganska små men väldigt förmånliga, särskilt med tanke på att turneringen inte kostar något för deltagarna. Om inga pengar erbjuds så är det inte ovanligt att pokersidorna erbjuder andra priser också – såsom resor, buy-ins till turneringar eller biljetter till andra pokeraktiviteter. Fördelen med att delta i dessa frirullar således att spelarna alltid kan förvänta sig något spännande. Det är också anledningen till att många väljer frirullar framför turneringar med låtsaspengar. Du tjänar alltid mer på det första alternativet.

Många spelare som har introducerats till pokern genom frirullar har själva vittnat om hur enkelt de kom in i spelet genom gratispokern. Inte nog med att de fick chansen att vinna riktiga pengar så fick de även lära sig spela med riktiga spelare istället för robotar.
I dessa spel brukar många spelare skjuta in sina pengar med i princip vilka händer som helst. De riskerar inte att förlora något och vill bara se kort i hopp om att kunna träffa någonting. Även om du spelar solid poker och använder en vinnande strategi kommer du inte att lära dig särskilt mycket om poker i gratis pokerspel med låtsaspengar eftersom dina motståndare sitter och går all-in varje hand. I frirullar är spelkvaliteten klart högre än i partier med låtsaspengar. Spelarna kan vinna något och kommer därför tänka både en och två gånger innan de gör något, trots att det rör sig om gratis poker.

Spel med låtsaspengar är bara kortspel medan freeroll-turneringar är riktig poker.

För att hitta de bästa frirullarna med flest deltagare och störst prispengar rekommenderar vi att du besöker den här sidan regelbundet. Pokerlistings guidar dig till pokerrummen med de bästa poker freeroll-turneringarna och ger dig chansen att utveckla dina pokerfärdigheter – och med lite tur kan du bygga upp en bankrulle. Pokerrummen listade ovan är de som har bäst frirullar just nu dvs. de är de absolut bästa siterna som erbjuder gratis poker genom freerolls!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *