Bonus Casino

Hur lär man sig spela loose aggressive poker

 

Är man en duktig loose aggressive spelare så kommer man att vinna väldigt mycket pengar på sitt poker spel. Problemet är att det här är ett mycket svår spel stil att behärska. De flesta som försöker sig på det men saknar tillräcklig talang eller erfarenhet förlorar istället oftast stort med loose aggressive spel.Jag tror att det finns två sätt att bli en bra LA spelare. Det bästa och enklaste sättet är att vara extremt talangfull. Vissa spelare har en unik förmåga att förstå hur de andra spelarna kommer att reagera och hur man kan manipulera motståndarna. För dom som har den här talangen så kan jag bara gratulera, det är bara att köra hårt och bli rik.För oss andra som inte är lika talangfulla så är det svårare. Min uppfattning är att man först måste kunna spela bra tight aggressive för att sen successivt lära sig att bli mer och mer loose aggressive när det är läge för det.

Tight aggressive poker kan man lära sig från böcker. Det finns massor av bra litteratur som behandlar detta, men även om man hittar en bok som försöker lära ut LA spel så tror jag inte att man kan lära sig det från en bok. Det handlar alldeles för mycket om känsla och instinkt. Det som är helt fel ena gången är genialiskt nästa gång i en nästan likadan situation, men det känns rätt denna gång.

Jag spelar ganska bra tight aggressive poker och har spelat i stort sett heltid de senaste fyra åren. Men nu har jag insett att jag måste bli en bättre LA spelare för att kunna fortsätta att vinna stort.

Jag försöker att börja ett pass tight för att sedan spela allt mer loose och aggressivt. När detta fungerar så fortsätter jag med LA och om det inte fungerar tightar jag till mitt spel.

Med tiden lär jag mig vad som fungerar och vad som inte gör det. Och allteftersom har jag börjat spela bättre och bättre LA. Framförallt ger det en enorm fördel att kunna variera sitt spel, motståndarna vet aldrig var dom har mig.

En annan fördel med att behärska LA spel är att jag blivit mycket bättre på att läsa motståndarna. Jag har alltid kunnat läsa tighta motståndare men jag har inte förstått vad loosa spelare har sysslat med. När man själv kan spela LA så är det lättare att förstå vad dessa spelare försöker att göra och ungefär vilka kort dom kan sitta med.

Mitt råd till den som vill lära sig spela loose aggressive är att börja med att lära sig spela bra tight poker. Det är först när man är en vinnande spelare som man bör försöka spela mera loose. Försöker man spela LA utan tillräckliga kunskaper och tillräcklig erfarenhet så kommer man nästan garanterat att misslyckas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *